We vinden het belangrijk dat onze producten een positieve bijdrage leveren aan het dagelijks leven.

 

Brazilië
Deze vol kruidige en pittige koffiebonen komen uit Brazilië; het grootste koffieland ter wereld. De koffie wordt geoogst op Fazenda Catuai Berrador en Fazenda Nova Suica. Deze twee single estate koffieplantages worden beheerd door de familie Veloso. In het gebied wordt rekening gehouden met de inheemse flora en fauna.

 

Honduras
Deze milde en mooi gebalanceerde koffiebonen komen uit Honduras, waar bijna een derde van de bevolking werkzaam is in de koffie-industrie. Deze koffie komt van de koffieplantage Finca Santa Isabel, waar het land, het water en de bossen duurzaam gebruikt worden om de koffie te produceren.

 

Colombia
De koffiebonen van onze Colombiaanse koffie komen van de Kachalu Coffee Farmers uit het hoogland van Colombia. De koffieboeren hebben als doel om een hoogwaardige arabica koffie te produceren met oog voor mens en milieu. De koffiestruiken die hier groeien, liggen in de natuurlijke schaduw van een grote variëteit aan regenwoudbomen. Door het behoud van de ecologische diversiteit in het gebied bevinden zich hier een honderdtal bijzondere vogelsoorten.