de zachtste handdoeken
vind je bij HEMA

handdoeken

 

HEMA heeft een ruim aanbod aan zachte handdoeken: van basic handdoeken voor een voordelige prijs (die toch al lekker dik zijn) tot handdoeken van Ultrasoft kwaliteit die garant staan voor een ongelooflijke zintuigelijke ervaring. Ons badtextiel is verkrijgbaar in diverse maten: van washandje tot groot baddoek. Lees verder en ontdek de verschillende diktes van de handdoeken uit ons assortiment.

basic handdoeken van zware kwaliteit

Onze basic handdoeken zijn lekkerzacht en dik. Hoe dit komt? Ze zijn van 100% katoen gemaakt en dicht geweven. Wel 500 gr katoen per vierkante meter. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen ze namelijk hun absorptievermogen. Bekijk hier ons assortiment basic handdoeken van zware kwaliteit.

washandje vanaf 1.25.- | baddoek vanaf 4.-

 

handdoeken zware kwaliteit

 

nog een fractie zwaarder mét structuur

De volgende categorie betreft handdoeken van een iets zwaardere kwaliteit. Deze hebben nog een verrassing: ze zijn voorzien van leuke structuurdessins. De handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn dicht geweven. Wel 580 gr katoen per vierkante meter. Dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken ook eerst voor je ze gaat gebruiken. Deze handdoeken zijn leuk te combineren met de zware kwaliteit handdoeken zonder structuur. Alle HEMA handdoeken zijn speciaal voor ons gemaakt. Zo zijn ze exclusief en bewaken we zelf de kwaliteit. Bekijk hier ons assortiment handdoeken van zware kwaliteit met structuur.

washandje vanaf 1.50 | baddoek vanaf 5.-

 

handdoeken zware kwaliteit met structuur

 

 

nog meer zachtheid nodig ? kies voor de hotelkwaliteit extra zwaar

Deze hotelkwaliteit zware handdoeken zijn er voor alle fans van zachtheid. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een gewicht van maar liefst 630 gr katoen per vierkante meter. Daardoor zijn ze super dik en vochtabsorberend. Heerlijk toch? Bekijk hier ons assortiment handdoeken van hotelkwaliteit extra zwaar.

washandje 2.50 | baddoek 8.-

 

hotelkwaliteit extra zwaar

 

het neusje van de zalm: de Ultrasoft kwaliteit

De Ultrasoft kwaliteit handdoeken zijn de dikste en zachtste handdoeken in ons assortiment. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn dicht geweven. Hou je vast: hun gewicht bedraagt 670 gr katoen per vierkante meter! Dit staat dus garant voor de allerhoogste zachteid en confort. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen ze namelijk hun absorptievermogen. Bekijk hier ons assortiment Ultrasoft handdoeken.

washandje 2.75 | baddoek 9.-

 

handdoeken hotelkwaliteit ultrasoft