HEMA's online pakketjes in een nieuw jasje

Een online bestelling die je van HEMA ontvangt, is nu nog leuker. Want sinds eind 2017 zitten alle bestellingen namelijk in een nieuw jasje. Of eigenlijk beestje. Want op elke verzenddoos staat een dier afgebeeld. Er zijn 9 verschillende beesten terug te vinden op de nieuwe verpakkingen. Het is hierdoor een vrolijke beestenbende geworden.

verzenddozen van HEMA

 

wat kun je doen met de verzenddozen

Als je de bestelling hebt uitgepakt, kun je de beesten uitknippen en in elkaar zetten. En je kunt de beesten ook nog zelf verder versieren. Zo beleef je jouw eigen avontuur. Maar misschien wil je ook wel weten wat de beesten allemaal beleven?

bekijk het filmpje
verzenddozen

 

beestenbende op facebook en instagram

Natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar wat onze beestenbende allemaal dankzij jou gaat beleven. Worden ze helemaal versierd om naar een feestje te gaan? Of beleven ze een ander avontuur?
Deel je foto met ons op instagram of onze facebookpagina .

 

Met deze knutselartikelen kun je beesten leuk aankleden.

knutselen
naar de knutselspullen

 

duurzaam papier

HEMA geeft om het milieu en draagt graag een stukje bij aan de omgeving, zoals een zo verantwoord mogelijk gebruik van materialen en verpakkingen. Daarom hebben we onze verzenddozen in een nieuw jasje gestoken.

Zo zijn alle verzenddozen gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Dit FSC® keurmerk geeft de zekerheid dat het hout afkomstig is van verantwoord bosbeheer. Het betekent dat er geen oerbos of regenwoud is aangetast om het product te vervaardigen en dat het altijd verantwoord en legale houtkap betreft.

Daarnaast proberen we onze internet bestellingen zo economisch mogelijk te verpakken. We kijken of het formaat van de doos bij de inhoud past, zodat we geen onnodig grote dozen gebruiken voor het inpakken en verzenden van je bestelling.

Klaar met knutselen? Het karton kan gewoon gerecycled worden. Zo zorgen we samen voor een beter milieu.