HEMA wooncollectie voor de herfst

Een knus en gezellig huis. Dat kan toch zó heerlijk zijn. Helemaal nu het buiten kouder wordt en de dagen korter, is het fijn om het binnen weer extra warm en aangenaam te maken.

Met leuke woonaccessoires maak je van je huis een thuis. En omdat we je graag steeds veel keuzes willen bieden, presenteren we je met trots twee nieuwe woonstijlen voor het najaar. Lees verder om ze te ontdekken!

kleine woonaccessoires, groots effect

Net zoals we de laatste trends volgen op gebied van mode, gaan we dat ook steeds meer doen met de inrichting van ons huis. De stijl van je interieur hoeft niet meer jarenlang hetzelfde te blijven. De nieuwste trends richten zich namelijk vooral op de woonaccessoires. Deze zijn makkelijk aan te schaffen en te vervangen. En het effect is grandioos. Een plaid, wat sierkussens of een glazen vaas geven direct een bepaalde sfeer.

de aandacht opeisen of juist niet

De HEMA wooncollectie voor het najaar bestaat uit twee verschillende stijlen: cool & natural en warm & bright. Met de nieuwe accessoires en hun trendy kleuren creëer je unieke sferen. Je kunt je woondecoraties helemaal vernieuwen en één van deze stijlen integraal toepassen, of de woonaccessoires combineren met de neutrale kleuren van je interieur (wit, grijs of zwart) om een paar kleuraccenten erin te brengen. Zet bijvoorbeeld een kleurrijke vaas op een antiek meubel om het geheel wat meer in het oog te laten springen. Of gebruik juist kussenhoezen met rustige kleuren om een ontspanningshoek nog meer zen te maken.

En vergeet de gouden woonaccessoires niet. Deze zijn prominent aanwezig in alle herfstnummers van woonmagazines. En ze passen in elk interieur.

Ontdek snel de HEMA wooncollectie voor de herfst

cool & natural

cool & natural

 

Een volwassen uitstraling, maar ook een warm gevoel en veel ruimte voor je creativiteit. En ook nog de garantie voor een mooi resultaat. Kan een woontrend nog beter? We introduceren daarom graag het najaarsthema cool & natural.

Het blauw uit de hemel gecombineerd met het groen van de bossen. Het klinkt heerlijk en straalt ook gezelligheid uit. Er mogen donkere kleuren gebruikt worden, die een warm gevoel geven en voor een chique uitstraling zorgen. Hier en daar vind je ook subtiele hints van donkerpaars die aan bloemen en bosbessen doen denken.

plaids kussenhoezen vazen kaarsen en kandelaars
plaids kussenhoezen vazen kaarsen en kandelaars

 

vazen
kussenhoezen

koud en warm

Het leuke aan deze combinatie is dat het twee kleuren zijn, maar tegelijkertijd een heel pallet. Je kunt namelijk álle tinten blauw gebruiken en combineren met álle tinten groen. Want hou je het bij deze twee basiskleuren, die beiden eenvoud en balans in zich hebben, dan kun je oneindig in tinten variëren en zal het nog steeds rustig ogen.

cool & natural

 

dekbedovertrekken fotolijsten dozen klok
dekbedovertrekken fotolijsten dozen klok

 

lekker zacht

Naast alle kleuren groen en blauw, mag je ook royaal variëren met verschillende materialen. Met het combineren van veel verschillende stoffen en producten geef je je huis een unieke en spannende look. De warmte van deze trend is terug te brengen door te kiezen voor zachte materialen, zoals bijvoorbeeld velours kussenhoesjes en ultra zachte plaids. Zo maak je van je huis een echte beleving en tegelijkertijd een plek van rust. Deze trend is perfect om helemaal je eigen creatie te maken, maar wel een gegarandeerd mooi effect te krijgen.

Ontdek alle artikelen van de woonstijl cool & natural

warm & bright

warm & bright

 

In de wintermaanden kan het buiten best grauw en donker zijn. Gelukkig kun je het zonnetje makkelijk in huis halen. Door dit najaar geel als decoratiekleur te kiezen, gaat je hele huis stralen. Geel is een frisse, warme kleur, die spontaniteit, geluk, harmonie en wijsheid uitstraalt. Om je huis nog origineler en persoonlijker te maken, combineer je deze trendkleur met een andere kleur.

Geel en rood samen bijvoorbeeld zorgt voor een fleurige en spannende sfeer. Als je kiest voor bordeauxrood, blijft je interieur sfeervol en rustig. Terwijl donkerroze zorgt voor vrouwelijkheid en elegantie, die door het geel perfect in balans gehouden wordt.

plaids kussenhoezen vazen manden
plaids kussenhoezen vazen manden

 

vazen
kussenhoezen

gewoon doen

Een felle kleur als geel of rood in je interieur aanbrengen, kan best spannend zijn. Wordt het niet te druk? En vind je het over een tijdje nog steeds leuk? Het leuke aan deze woonaccessoires trend is dat je alles kunt uitproberen. Begin bijvoorbeeld met één gele vaas of kussen in je woonkamer. Zo is het duidelijk een gekozen trendkleur, maar niet overheersend en makkelijk te vervangen. Zie je huis als je garderobe. Soms heb je zin in een fel gekleurde jurk, de andere dag alleen een accent.

warm & bright

 

kaarsen dekbedovertrekken kussenhoezen draadletters
kaarsen dekbedovertrekken kussenhoezen draadletters

 

ook in de slaapkamer

Niet alleen je woonkamer verdient aandacht. De warm & bright stijl kun je namelijk ook in je slaapkamer toepassen. Een nieuw dekbedovertrek geeft de slaapkamer een frisse, nieuwe uitstraling. Hoe heerlijk is het om wakker te worden in een zee van vrolijke kleurtjes? Zo begint je dag goed. En als het geel je iets te fel is, combineer het dan met wit of grijs.

Ontdek alle artikelen van de woonstijl warm & bright