Een goede nachtrust is belangrijk om goed te kunnen functioneren en je lekker en gezond te voelen. Een goed matras is daarbij onmisbaar. Daarom heeft HEMA iets nieuws: de matras voor iedereen*. Of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent. Daarmee sta je iedere dag vol energie weer op.

optimale nachtrust

Hoeveel slaap je nodig hebt, is heel persoonlijk. Sommige mensen hebben voldoende aan 7 uur slaap, terwijl anderen pas echt goed uitgerust zijn na 9 of zelfs 10 uur slaap. Gemiddeld slaapt een mens een derde van zijn of haar leven. Een goed matras is dus heel belangrijk! Daarom heeft HEMA een matras ontwikkeld, dat helpt bij een goede nachtrust. De matras past zich aan je lengte, gewicht en slaaphouding aan. En het ondersteunt je lichaam daar waar dat nodig is. Het maakt niet uit of je een rugslaper, een buikslaper of een zijslaper bent; de matras van HEMA is geschikt voor iedereen*.

ventilerend, ondersteunend en comfortabel

De HEMA matras is 20 cm hoog en bestaat uit vijf verschillende lagen. De eerste laag is een soepele, vochtregulerende hoes. Deze heeft een ventilerende werking en is wasbaar. Hierdoor houd je hem gemakkelijk schoon en fris. De toplaag is gemaakt van Airgocell ©. Dat zorgt ervoor dat de matras ademt en droog blijft. De laag daaronder is gemaakt van comfortschuim. Dit materiaal heeft een drukverlagende en lichaamsvolgende werking. De vierde laag is gemaakt van ondersteunend koudschuim. Tot slot zorgt de ventilerende hoes met antislip ervoor dat je matras goed blijft liggen. Samen zorgen deze lagen ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten, maar dat je wel de juiste ondersteuning krijgt. De matras past zich aan jouw lichaam aan. Daardoor kun je lekker ontspannen en slaap je rustiger. Of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt.

 de matras voor iedereen - HEMA

 

De soepele hoes die om de matras heen zit, is vochtregulerend. Bovendien heeft deze een ventilerende werking en kun je hem wassen. Hierdoor houd je hem gemakkelijk schoon en fris. De matras van HEMA is geschikt voor alle soorten bedden en is verkrijgbaar in vijf maten: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm. Het is niet nodig om een topmatras te gebruiken.

 

maat prijs
eenpersoonsmatras 80 x 200 cm 279.-
eenpersoonsmatras 90 x 200 cm 299.-
twijfelaar matras 140 x 200 cm 469.-
tweepersoonsmatras 160 x 200 cm 529.-
tweepersoonsmatras 180 x 200 cm 599.-

We zijn ervan overtuigd dat je nooit meer anders wilt als je eenmaal op een HEMA matras hebt geslapen. Daarom mag je 100 nachten vrijblijvend proefslapen. Je bestelt de matras in de gewenste maat eenvoudig in onze webshop. De matras wordt gratis bij je thuisbezorgd in een compacte doos. De matras is meteen slaapklaar. Je kunt er dus nog dezelfde nacht op slapen. Blijkt de matras toch niet geschikt voor jou, dan halen we hem gratis bij je op en krijg je gewoon je geld terug. Dat is echt HEMA.

 

 

garantie

De HEMA matras is van de kwaliteit die je van HEMA gewend bent. Daarom geven we met een gerust hart 10 jaar garantie.

alles voor een goede nachtrust

Naast de matras in vijf verschillende maten, heeft HEMA natuurlijk ook al het andere beddengoed dat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Zoals dekbedden. Van wol, met synthetische vezels of juist gevuld met eendendons en bamboe. Maar ook kussens en hoeslakens. En dekbedovertreksets in verschillende kleuren en dessins. Slaap lekker!

de matras voor iedereen - HEMA

*Voor kinderen jonger dan 7 jaar adviseren wij een kindermatras.