100 dagen proefslapen

het matras voor iedereen - HEMA

 

HEMA geeft je de tijd om aan je nieuwe matras te wennen. Honderd nachten om precies te zijn. Pas dan weet je zeker dat dit het matras van je dromen is. Toch niet helemaal tevreden? niet wakker van liggen: we halen je matras op en jij krijgt je geld terug. Op de manier waarop je betaald hebt. Wij adviseren om je matras thuis in ieder geval 3 tot 6 weken te proberen. Het duurt namelijk even voordat je aan een nieuw matras gewend bent.

retourregeling

Mocht de matras niet bevallen na 100 nachten proefslapen, dan komen we hem gratis ophalen. Die periode gaat in op de dag waarop je matras thuis geleverd wordt. Je hoeft de doos en de verpakking niet te bewaren. De matrassen kunnen niet in de winkel worden geretourneerd. Via het retourformulier kun je bij ons aangeven dat het matras niet bevalt en dat je het wilt laten ophalen. Nadat we het formulier volledig ingevuld ontvangen hebben, nemen we contact met je op. Nadat de matras is opgehaald, krijg je je aankoopbedrag terug, op de manier waarop je betaald hebt.

10 jaar garantie

Het HEMA matras is van de kwaliteit die je van HEMA gewend bent. Daarom geven wij met een gerust hart 10 jaar garantie. Deze garantie is geldig vanaf het moment van ontvangst van de matras. Om gebruik te maken van de garantie dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Daarnaast hebben we het betalingsbewijs en een foto van de beschadiging nodig.

de garantie is geldig in het geval van:

  • scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn ondanks correcte behandelingswijze van de matras
  • productionele gebreken aan de rits

de garantie is niet geldig in het geval van:

  • persoonlijke voorkeuren wat betreft het comfort
  • schade veroorzaakt door, maar niet beperkt tot, sneeën, brandplekken, scheuren, vloeistoffen, vlekken etc.
  • vervanging van onbeschadigde onderdelen van het matras