wooninspiratie

 

pretty pink

In de nieuwe collectie woondecoratie van HEMA vind je de leukste woonaccessoires in diverse kleuren. Scrol naar beneden voor leuke wooninspiratie en handige tips! Liever meteen shoppen? Bekijk hier onze nieuwe kussenhoezen, plaids, vazen, kandelaars en sfeerlichten.

grijs als basis

Welke kleur je ook in je huis wilt gebruiken, de kleur grijs is een mooie basis voor je interieur. Door gebruik te maken van verschillende materialen en tinten grijs creëer je een warme basis die goed te combineren is met een andere kleur. Grijs versterkt namelijk andere kleuren en laat deze nog mooier uitkomen!

urban grey

Grijs met wit is een klassieker voor in huis. Logisch, want de kleuren vullen elkaar goed aan en zorgen voor een rustige sfeer. Afhankelijk van hoe je het combineert natuurlijk. Wit met lichtgrijs geeft rust. Combineer je wit met donkergrijs, dan krijg je een wat stoerder effect.

Bekijk hier ons assortiment "urban grey"

urban grey

urban grey

pretty pink

Deze lente en zomer kun je niet om de neon trend heen. Ook neon roze! Een felle kleur die je interieur direct een vrolijk en zomerse uitstraling geeft. Combineer het met lichte grijstinten voor een frisse moderne stijl.

Bekijk hier ons assortiment "pretty pink" 

pretty pink

pretty pink

floral yellow

Geel in je interieur, dat klinkt misschien spannend, maar geel is als het zonnetje in huis. Er is geen andere kleur die meer op-en-top zomers is als geel! Combineer het met licht- of donkergrijs voor een mooi en rustig geheel.

Bekijk hier ons assortiment "floral yellow"

floral yellow

floral yellow

breezy blue

Combineer fris, stoer blauw met verschillende tinten grijs en creëer een vrolijk voorjaarsgevoel. Breng de kleur blauw in huis met leuke woonaccessoires. Bijvoorbeeld met mooie blauwe vaasjes en kussentjes op de bank.

Bekijk hier ons assortiment "breezy blue"

breezy blue

breezy blue